Contact cu noi

Vrei sa stii mai multe despre beneficiile i serviciile noastre, sau nevoie de ajutor, vă rugăm să ne trimitei o cerere si va vom contacta cu tine.

Dacă aveți întrebări privitoare la înregistrare, vă stăm la dispoziție între luni și vineri între orele 8:00 și 17:00 la hotline-ul nostru
+49 (0) 69/507757-0.

TELEFON trebuie mentionat.
EMAIL-ADRESSE nu este valabil.
Captcha
Vă rugăm să introduceți codul de siguranță corect!

Indicație referitoare la protecția datelor

Datele personale numite mai sus sunt utilizate pentru prelucrarea cererii dv. prin webmobil24.com și sunt înregistrate, prelucrate, transmise resp. utilizate de ofertanții împuterniciți de webmobil24.com - dacă acest lucru este necesar pentru îndeplinirea/prelucrarea cererii dv. - fiind transmise către firmele partenere webmobil24.com, ofertanții autorizați resp. un partener webmobil24.com și vor fi prelucrate resp. utilizate acolo. Dacă datele sunt transmise în țări din afara Spațiului Economic European către părțile numite mai sus și vor fi prelucrate acolo (de ex. în scopul stocării și prelucrării tehnice de către serviciul de prelucrare a datelor împuternicit din SUA), acest lucru se va realiza bineînțeles în deplină conformitate cu prescripțiile legale în vigoare privitoare la protecția datelor. Prin expedierea formularului vă declarați de acord să puteți fi contactat prin e-mail în scopurile numite mai sus Dacă doriți ca datele dv. să nu fie utilizate în scopurile numite mai sus, vă rugăm să contactați ofertantul de mai sus.

×
Gasit nici un rezultat Toate mașinile acestui ofertant