За нас

 Назад

Бизнес


Основана през 2000 г. за търговско превозно средство, за да предложи на трансграничното канал за продажби като средство Exchange и интернет услуги до целта.

Гамата от услуги, включени в началото на представяне на превозното средство на 15 езика, експортирате данните за превозното средство чрез натискане на бутон в тогавашните три основни борси и управление на превозно средство, като основа на днешния OfficeCat.

С течение на годините, спектърът на мощността на WebMobil24 е непрекъснато се разширява.
Така че може да прехвърля своята флота над WebMobil24, на 30 езика и в повече от 150 обмен и портали на търговията с превозни средства за превозни средства.
У дома и в чужбина.
Производителите и вносителите поставят обмен WebMobil24 на превозното средство като бял продукт етикет и да получават такова силно развит пазар на превозно средство с продажбите на превозни средства.

Днес WebMobil24 действа като международен и многоезичен валути на 30 превозни средства по Интернет, с офиси в Германия, Швейцария и Италия.

Бизнес разделения


Основната дейност на WebMobil24 се състои от три основни бизнес сегмента:

Един от тях е пазара на превозното средство за частни клиенти и дилъри на автомобили в Интернет. Тук WebMobil24 характеризира със своята многоезичието и европейско присъствие.

Второ, от цялостен пакет от услуги, както и развитието на ИТ решения за автомобилни търговци на дребно, производители и доставчици на услуги. WebMobil24 предлага пълен пакет за успешни продажби на коли по интернет.
Чрез 13 година опит онлайн продажби и богат ноу-хау в сайта, клиентите могат да бъдат сигурни, че те работят заедно в WebMobil24 с експертите на кола афинните. A дълъг списък с препратки доказва това.

WebMobil24 е партньор за големите производители на превозни средства и / вносители. Така че ние сме отговорни с нашите дистрибуторски платформа решения на Opel, Suzuki, Kia и много търговски кола групи - по целия свят.

Фирмени данни:


Година на основаване: 2000
Търговски директор: Marco Marlia

WebMobil24 е регистрирана търговска марка на
ICO International GmbH, Франкфурт / Майн

Данни за връзка:


Ico-International GmbH
Daimlerstrasse 6
61449 Steinbach/Ts.

Телефон: +49 (0) 69/507757-0
Телефакс: +49 (0) 69/507757-33
Email: info@webmobil24.com


Не са намерени резултати Всички МПС, предлагани от същото лице