Om os

 tilbage

Erhverv


Grundlagt i 2000 for den kommercielle køretøj for at tilbyde en grænseoverskridende salgskanal som et køretøj Exchange og internettjenester til målet.

Rækken af tjenester, der indgår i begyndelsen af en 15-sproget køretøj præsentation, eksportere data køretøj ved at trykke på en knap i de daværende tre store udvekslinger og et køretøj management som grundlag for dagens OfficeCat.

I årenes løb blev kraftspektrum WebMobil24 konstant ekspanderende.
Så kan overføre sin flåde i løbet WebMobil24 på 28 sprog og i mere end 150 udvekslinger og portaler af handelen køretøj udstyr.
Hjemme og i udlandet.
Producenter og importører sætte køretøjet udveksling WebMobil24 som en white label produkt og modtage sådan en højt udviklet marked køretøj til bilkøb.

I dag WebMobil24 fungerer som en international og flersproget 28-køretøj udveksling på internettet, med kontorer i Tyskland, Schweiz og Italien.

Forretningsafdelinger


Kerneforretning WebMobil24 er sammensat af tre grundlæggende forretningsområder:

Den ene er det køretøj markedsplads for private kunder og bilforhandlere på internettet. Her WebMobil24 kendetegnet ved sin flersprogethed og europæisk rækkevidde.

For det andet, fra en omfattende pakke af tjenester og udvikling af it-løsninger til bilindustrien detailhandlere, producenter og tjenesteudbydere. WebMobil24 tilbyder en komplet pakke til en vellykket bilsalg over internettet.
Gennem 13 år online salg erfaring og omfattende know-how på hjemmesiden kan kunderne være sikre på, at de arbejder sammen på WebMobil24 med bilen affine eksperter. En lang liste af referencer viser dette.

WebMobil24 er en partner til de store bilfabrikanter og / importører. Så vi er ansvarlige med vores platform distributionsløsninger Opel, Suzuki, Kia og mange bil faggrupper - på verdensplan.

Firma data:


År for fundament: 2000
Direktør: Marco Marlia

WebMobil24 er et registreret varemærke
ICO International GmbH, Frankfurt / Main

Kontaktdata:


Ico-International GmbH
Daimlerstrasse 6
61449 Steinbach/Ts.

Telefon: +49 (0) 69/507757-0
Telefax: +49 (0) 69/507757-33
E-mail: info@webmobil24.com


Ingen match fundet Alle køretøjer fra denne sælger