Magunkról

 vissza

Üzlet


2000-ben alapított a haszongépjárm kínál a határokon átnyúló értékesítési csatorna, mint a járm Exchange és internetes szolgáltatások a cél.

A szolgáltatások köre szerepel az elején a 15 nyelv jármvek bemutatása, exportálja a járm adatait egy gomb megnyomásával a majd három f cserék és a járm kezelési alapjául a mai OfficeCat.

Az évek során, a hatalom spektrumát WebMobil24 folyamatosan bvül.
Így átviheti a flotta több mint WebMobil24, 28 nyelven, több mint 150 járm cserék és portálok a gépjárm kereskedelem.
Az itthon és külföldön.
A gyártók és importrök tegye a járm csere WebMobil24 fehér, márkás termék, és kap egy ilyen fejlett piac járm gépjárm értékesítés.

Napjainkban WebMobil24 mködik nemzetközi és soknyelv 28 járm csere az interneten, irodái Németországban, Svájcban és Olaszországban.

Üzleti megosztás


Az alapvet üzleti WebMobil24 áll három alapvet üzleti szegmensben:

Az egyik a járm piac a lakossági ügyfelek és autókereskedk az interneten. Itt WebMobil24 jellemzi a többnyelvség és az európai elérni.

Másodszor, egy átfogó csomag a szolgáltatások és a fejldés az informatikai megoldások az autóipar kereskedk, a gyártók és a szolgáltatók. WebMobil24 kínál egy teljes csomag sikeres autó eladások az interneten keresztül.
És 13 év az online értékesítési tapasztalat és kiterjedt know-how a honlapon, az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy mködnek együtt WebMobil24 az autó affin szakértk. A hosszú listát a hivatkozások bizonyítja ezt.

WebMobil24 partnere jelents jármgyártók és / importrök. Így vagyunk felelsek a mi platform eloszlása megoldások Opel, Suzuki, Kia és sok autókereskedelem csoportok - az egész világon.

Cég adatok:


Alapítás éve: 2000
Ügyvezető: Marco Marlia

WebMobil24 bejegyzett védjegye
ICO International GmbH, Frankfurt / Main

Kontaktálási adatok:


Ico-International GmbH
Daimlerstrasse 6
61449 Steinbach/Ts.

telefon: +49 (0) 69/507757-0
telefax: +49 (0) 69/507757-33
e-mail: info@webmobil24.com


Nincs találat A hirdet összes jármve