Over ons

 terug

Bedrijf


Opgericht in 2000 voor de bedrijfsauto van een grensoverschrijdende verkoop kanaal als een voertuig Exchange en Internet diensten aan de doelgroep aan te bieden.

Het dienstenpakket opgenomen aan het begin van een 15-taal voertuig presentatie, de gegevens van het voertuig te exporteren door het indrukken van een knop in de toen drie grote beurzen en een voertuig management als de basis van OfficeCat van vandaag.

In de loop der jaren werd het vermogensspectrum van WebMobil24 voortdurend uitgebreid.
Dus kan zijn vloot versturen over WebMobil24, in 28 talen en in meer dan 150 voertuigen uitwisselingen en portalen van de autohandel.
In binnen-en buitenland.
Fabrikanten en importeurs zetten het voertuig uitwisseling WebMobil24 als een white label product en ontvang een dergelijk hoog ontwikkelde markt voertuig naar voertuig verkopen.

Vandaag WebMobil24 fungeert als een internationale en meertalige uitwisseling 28-voertuig op het internet, met kantoren in Duitsland, Zwitserland en Italië.

Bedrijfsafdelingen


De core business van WebMobil24 is samengesteld uit drie bedrijfssegmenten:

Een daarvan is het voertuig markt voor particuliere klanten en autodealers op het internet. Hier, WebMobil24 gekenmerkt door zijn meertaligheid en Europese reikwijdte.

Ten tweede, uit een uitgebreid pakket van diensten en de ontwikkeling van IT-oplossingen voor de automotive retailers, fabrikanten en dienstverleners. WebMobil24 biedt een compleet pakket voor een succesvolle verkoop van auto's via het internet.
Door 13 jaar online sales ervaring en uitgebreide know-how op de website, kunnen klanten er zeker van zijn dat ze werken samen bij WebMobil24 met de auto affiene experts. Een lange lijst van referenties bewijst dit.

WebMobil24 is een partner van de grote autofabrikanten en / importeurs. Dus zijn we verantwoordelijk met ons platform distributie oplossingen Opel, Suzuki, Kia en veel auto-handel groepen - wereldwijd.

Bedrijfsgegevens:


Jaar van oprichting: 2000
Directeur: Marco Marlia

WebMobil24 is een geregistreerd handelsmerk van
ICO International GmbH, Frankfurt / Main

Contactgegevens:


Ico-International GmbH
Daimlerstrasse 6
61449 Steinbach/Ts.

Telefoon: +49 (0) 69/507757-0
Telefax: +49 (0) 69/507757-33
Email: info@webmobil24.com


Geen resultaten gevonden Alle voertuigen van deze aanbieder